Марки
Цена
 лв.
 лв.

#STAYSAFE АКСЕСОАРИ

Налага ни се да се приспособим към това, което наричаме "новото нормално" - реалността на постоянно мутиращи и опасни вируси. Важно е да осъзнаем, че отсега нататък ще трябва да бъдем отговорни към нас самите и към заобикалящите ни хора, да взимаме предпазни мерки и да се подсигуряваме с постоянна дезинфекция.

 

За да улесним Вашето ежедневие, решихме да предложим удобен и ефектен аксесоар, който ще спести постоянното търсене на сапуни и лосиони за дезинфекция из джобовете и чантите. Дезинфектантът ще бъде на Вашата китка, под формата на цветна силиконова гривна, която едновременно може да бъде и ефектно допълнение към ежедневния Ви стил.

 

Можете да използвате гривната навсякъде - в офиса, магазина, ресторанта, фитнеса и обществения транспорт. Гривната е удобна, надеждна и е предназначена за многократна употреба. Резервоарът побира достатъчно течност, за да сте защитени през целия ден.

 

Гривната може да бъде закупена самостоятелно или да я получите безплатно с покупката на нашия розов руж и хайлайтер с дизайн листа от роза. 

#бъдетездрави

Филтри
Цена (ниска към висока)
Цветна силиконова гривна с резервоар за дезинфектант

Бъдете защитени от вируси с тази ефектна и практична силиконова гривна с диспенсер за дезинфектант.