История на бранда

История на бранда
17 май 2020

Libra Passion Beauty Box е малък онлайн бутик за продукти, произведени за нашия бранд. Името на бранда е вдъхновено от "Везни" - зодиакалният знак, който олицетворява красотата, хармонията и балансът в живота, а "Страстта" е това, което превърна една мечта в реален бизнес.

 

Все още сме в началото на пътя си и за момента имаме само Розовия руж и хайлайтер с дизайн листа от роза, който създадохме с много желание и любов. Мечтата ни е с този продукт да поставим началото на лимитирана серия продукти за грим с уникален дизайн. 

 

Опитваме се да бъдем интересни, креативни и отговорни към заобикалящата среда, като редовно публикуваме интересна и полезна информация в нашия блог. Привърженици сме на устойчивата мода, отговорния потребителски избор и се опитваме да вдъхновяваме нашата аудитория, разказвaйки положителни и вдъхновяващи истории.   

 

Нашата мисия е да ви помогнем да се почувствате уникално и да внесем допълнително радост, красота и усещане за щастие във вашето ежедневие!  

 

С обич,

 

Вера Захариева 

Основател на Libra Passion

22 ноември 2021
La Vie En Rose

прочети още
3 октомври 2021
Как да се погрижим за кожата на лицето на прага на есента

Продължаваме с поредната тема от рубриката "Нашият козметик съветва" , където споделяме полезни съвети за грижа за кожата от бюти консултанта на Libra Passion - Ася Милева.

прочети още