Поръчка и доставка

Поръчките, направени в Libra Passion Beauty Box могат да бъдат направени по два начина - с добавяне на продукта в количката, или с бърза поръчка по телефона

Бързата поръчка дава възможност да заявите желанието си за закупуване на даден продукт само и единствено с въвеждането на Вашия телефонен номер.

Функцията се изразява в специално предвидено за целта поле на страницата на конкретния продукт, в което Вие можете  да оставите своя номер. При натискане на бутон "Поръчай" системата ни изпраща имейл, известяващ за заявката, и ние ще се вържем с Вас, за да уточним детайлите за доставка.

 

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас!

 

Ще получите само потвърждение по е-мейл, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. Моля, проверявайте папка spam на Вашия e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща!

 

Ако в поръчката има няколко артикула и желаете да върнете някой от тях, трябва да заплатите сумата за цялата поръчка и с отделна пратка да върнете модела, който не желаете. Ние ще възстановим сумата за върнатия артикул. В случай, че се откажете от цялата поръчка, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

 

В случай, че поръчаният продукт не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail, който е предоставил.

 

Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка.

 

Доставката на поръчки от електронния магазин се осъществява с куриерска фирма „Спиди”. Поръчките се изпълняват в рамките на 2-5 работни дни.

 

Цената на доставката се начислява към общата сума на поръчката и се заплащат накуп. Стандартната доставка на пратки с тегло до 1 кг. струва 3.50 лв. до офис на Спиди и 4.50 лв. до адрес. Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Ако поръчката е на стойност над 50.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. 

 

Всички поръчки получени в петък вечер, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това.

 

Работно време:.
Поръчки направени в делнични дни се изпращат от 2 до 5 работни дни.
Поръчки направени в петък (след 17:00ч.), събота, неделя и празнични дни се обработват до два работни дни след това.