Условия за връщане и замяна

1. Ако закупеният продукт не отговаря на Вашите очаквания, винаги можете да го върнете или замените, като първо трябва да ни уведомите за това. Уведомяването става чрез използването на формата за контакт, намираща се на нашия уебсайт: Свържете се с нас

 

2. Връщането на продукта става чрез куриерска фирма Спиди, като срокът за връщане е 14 дни от датата на доставката. 

 

Моля да имате предвид, че транспортните разходи за връщането на продукта са за Ваша сметка, както и че продуктите трябва да се връщат само на указан от нас адрес, а не до офиса на куриерската фирма.

 

3. Процедурата по връщане е следната:

 

3.1. Използвайте Контактната форма на уебсайта, за да ни уведомите за отказа в предвидения за връщане срок, като е необходимо да изпратите следните данни:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (фактура или разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане.

3. 2. След изпращането на данните, представител от магазина ще се свърже с Вас.

 

Важно: Моля, осъществете връзка с нас преди да изпратите продукта обратно!

3.3. След потвърждение от наша страна, изпратете продукта, заедно с получените с него документи -  разписка от куриер за пощенски паричен превод и номер на поръчка, на указания от нас адрес:

3.4. Ако сте платили продукта с пощенски паричен превод (т.е. при получването от куриера), ние ще Ви върнем парите обратно по този начин в рамките на 7 работни дни след обратното му получване.

3.4. Ако сте платили с карта – ще получите парите си обратно чрез превод по същата банкова/paypal сметка.

 

4. Ако продукта е с фабричен дефект, се заменя БЕЗПЛАТНО от нас като това се установява в присъствието на куриер или офиса на куриера.

 

5. Ако продуктът не отговаря на размера или не Ви удовлетворява, транспортните разходи са за Ваша сметка - разходите за първоначална доставка и разходите за връщане.

 

6. Потребителят носи отговорност за намалената стойност на продуктите, причинена от изпробването им. 

 

7. Върнатите продукти трябва да отговорят на следните задължителни условия:

  • Да са в оригиналната си опаковка и да не е нарушен търговският им вид (разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и други).
  • Да не са употребявани!
  • Да са придружени с всички съпътстващи доставката документи, включително касова бележка или фактура, инструкция за употреба, гаранционна карта и други.

 

8. Упражняване на правото на връщане чрез друга куриерска фирма или по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДЕ УВАЖЕНО.

 

Заявките се обслужват до 7 работни дни.